De behandeling

Informatie over het consult

Tijdens het eerste consult vindt een uitgebreid gesprek plaats. Een klassiek homepaat vraagt daarin niet alleen naar de klacht zelf, maar bijvoorbeeld ook naar andere klachten, uw eigenschappen en leefwijze. Op basis van het gesprek gaat de homepaat op zoek naar een geneesmiddel dat bij u past. Dit middel is in staat de oorzaak van uw klachten aan te pakken. Daardoor verdwijnen uw lichamelijk en/of emotionele klachten. Maar ook kunnen andere klachten die u heeft ineens verbeteren of verdwijnen.

Doorgaans vindt na vier weken een vervolgconsult plaats. Belangrijk is dan te weten wat uw reacties waren na inname van het middel. Afhankelijk van de ernst van uw klacht, de duur van het bestaan van uw klacht en de mate van uw verbetering kunnen meerdere vervolggesprekken noodzakelijk zijn.

Een blije moeder...

"Het gaat heel goed met mijn zoon, ongelofelijk. We zijn echt heel erg blij. Hij loopt te dansen en zingen door het huis, dit hebben we lang niet meegemaakt. Hij is echt een stuk vrolijker en zelfverzekerder geworden."